Foto Mahasiswa Oral Sex dan ML diatap Kampus


ML DIATAP KAMPUS

 

Seorang mahasiswa University of Southern California berhubungan seks dengan pacarnya di atap asrama universitas pada siang bolong. Alhasil, aksi mahasiswa tersebut membetot perhatian ratusan pejalan kaki yang melintas.

Akibatnya, mahasiswa itu dikenai sanksi dari kelompok persaudaraan mahasiswa setempat. University of Southern California mengatakan mahasiswa tersebut juga terancam kena sanksi disiplin.

Foto-foto mahasiswa yang berhubungan seks di atap asrama bertingkat 12 tersebut beredar di internet dan menjadi virus.

ML DIATAP KAMPUS

ML DIATAP KAMPUS

ML DIATAP KAMPUS

ML DIATAP KAMPUS

Wanita yang melakukan hubungan intim tersebut dikabarkan bukan mahasiswi di University of Southern California.

Pihak universitas tengah menyelidiki apakah aksi mahasiswa itu ‘melanggar kebijakan universitas yang melarang akses ke atap gedung tanpa izin’. Kejadian terjadi di asrama Birnkrant Residential Hall.

Wakil Pembantu Rektor untuk Masalah Mahasiswa University of Southern California, Denzil Suite, mengatakan kepada Daily Trojan, “Saya tidak bisa mengungkapkan tindakan yang akan diambil secara spesifik terhadap tiap individu. Tetapi jenis tindakan seperti itu tidak bisa dibiarkan.”

Pernyataan dari kelompok persaudaraan mahasiswa, Kappa Sigma, menyebutkan mahasiswa yang berhubungan intim di atap gedung asrama dikenai sanksi tidak masuk lagi Kappa Sigma.Belum ada komentar dari mahasiswa tersebut terkait kasus ini.

Moga aja tidak ada lagi yang ikut-ikutan seperti ini….

 

Sumber Foto : RuangHati

Posted on 31 Maret 2011, in Berita and tagged , . Bookmark the permalink. 18 Komentar.

  1. dsna az ad aturan moral..plgie di kita y buuu………

  2. wah ada juga ya yang berhasil ngambil picnya ckck nekat banget seperti nggak ada tempat yang lain

    Adult Story/ Anak SMA

  3. orang pening

  4. serasa ke langit ke tujuh

  5. Sudirman Noer, S.Sos

    Mungkin g dapat tempat dibawa gedung…makanya cari diatas gedung…biar bisa tenar…toh…????

  6. Sensasi beda… jadi pengen cobaiin ML diatas atap😀

  7. Ini udah kebelet gak sempet cari tempat lain maklum mahasiswa ngak punya duit tuk sewa kamar hotel

  8. bener bener kebelet kali tuh org ..pcpcpcp ampuun

  9. If you would like to improve your knowledge
    just keep visiting this website and be updated with the
    latest information posted here.

  10. Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images
    aren’t loading correctly. I’m not sure why but
    I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  11. It’s an remarkable post for all the online viewers; they will obtain benefit from it I am sure.

  12. Thanks , I’ve just been searching for info approximately this subject for a while and yours is the best I’ve came upon so far.
    However, what concerning the conclusion? Are you sure in regards to the
    supply?

  13. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

    If you know of any please share. Appreciate it!

  14. I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this
    website is really fastidious.

  15. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to
    be on the net the simplest thing to be aware of.
    I say to you, I definitely get annoyed while people think
    about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  16. Can I simply say what a relief to uncover somebody
    that actually understands what they are talking about on the web.

    You definitely realize how to bring an issue to light and
    make it important. More and more people must read this and understand this side of
    your story. I was surprised that you’re not more popular since you definitely have the gift.

  17. Tremendous issues here. I am very glad to peer your post.
    Thanks a lot and I am having a look ahead to touch you.

    Will you please drop me a e-mail?

  18. Excellent blog you have here but I was wondering if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about in this article?
    I’d really like to be a part of group where I can get opinions from other knowledgeable individuals that share the same interest.
    If you have any recommendations, please let me know.

    Thanks a lot!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: